Kapelstraat 9  9781 GK  Bedum

Hoogezand: Asscher op werkbezoek

Afgelopen vrijdag was de fractievoorzitter van de PvdA in de Tweede Kamer Lodewijk Asscher in Midden Groningen voor een bezoek aan de lokale ondernemers en verzorgingshuis voor Anker. Asscher ging in gesprek met ondernemers over de BTW verhoging en wat dit voor hen betekend. Ook werden de krimp, de voorzieningen en werkgelegenheid gesproken. Asscher was onder de indruk van de aanpak en deelde hun zorgen.

Terwijl Asscher in het Woon, Zorgcentrum Voor Anker in Hoogezand met ouderen in gesprek was, hebben leden van de PVDA Midden Groningen ouderen bediend tijdens hun vrijdagmiddagborrel. Vanaf vijf uur zijn Anja Woortman, José van Schie en Anja van Duren vrijwilliger geweest bij de gastentafel in Noordbroek. Men doet dit in het kader van de actie PvdA DOET, waarin men nu en in de komende jaren vaker vrijwilligerswerk gaat doen bij instanties.
Radio, TV, Internet voor het Hogeland
envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram