Kapelstraat 9  9781 GK  Bedum

Overschild: Witboek voor versterking van het dorp

De Dorpsbelangenwerkgroep Versterking Overschild (DVO) heeft de handen ineen geslagen door informatie te verzamelen en gezamelijke standpunten in te nemen over de aankomende werkzaamheden in het dorp. Het is wel duidelijk geworden dat alle huizen in ons gebied verregaand aangepakt gaan worden: vloeren, muren, tussenvloeren en dak komen allemaal aan de beurt. De bewoners moeten allemaal minstens 6 maanden in een wisselwoning verblijven met alle problemen vandien. Het is een ongevraagd proces waar we ons toch niet aan kunnen onttrekken.

C Op deze wijze maken we de bewoners wegwijs in de materie waar ze onvermijdelijk in terecht zullen komen. Hiermee kan dan ieder inhoudelijk en onderbouwd en met de vereiste assertiviteit het gesprek met NCG en CVW aangaan. Het Witboek staat op de internetsite overschild.nu en wordt in het dorpshuis de Pompel op zaterdagmiddag 4 november overhandigd aan de heren Alders (NCG) en Boersma (gemeente Slochteren).

 

Radio, TV, Internet voor het Hogeland
envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram