cropped-Logo-Regio-FM-zonder-freq-en-internet-2.jpg
Altijd op de hoogte!
Sinds 1996 toonaangevend!

Altijd op de hoogte!

 • Steendam: Lydia van Oosten winnaar EBG Pitch

  Op 21 februari vond de finale van EBG Pitch plaats, deze keer in het teken van Recreatie & Toerisme. Lydia van Oosten van Gym Xtra Fit uit Steendam was de grote winnaar, zij ging met € 11.924 naar huis. Uiteraard gingen de andere twee finalisten niet met lege handen naar huis, Sigrid Heeres kreeg € 4.516 toebedeeld om haar Herberg van Ede te realiseren. De mannen van GoedErf ontvingen € 3.560 van het publiek. Uit maar liefst 19 aanmeldingen zijn tijdens de selectiedag de drie finalisten van EBG Pitch geselecteerd.
 • Ten Boer: Inzamelactie CBS De Fontein groot succes

  De afgelopen weken is er op basisschool de Fontein in ten Boer geld ingezameld voor Compassion. Compassion is een organisatie die projecten voor arme kinderen ondersteunt. José Westeneng, moeder van Ilse Westeneng uit groep 8 (en van Marleen en Lisanne die ook op De Fontein zaten) gaat in mei 2018 een halve marathon in Ethiopië lopen en zamelt geld in om kinderen en gezinnen uit de armoede te halen. Een cheque met het verzamelbedrag van maar liefst €837,05 werd woensdag 21 februari door directeur Ellen Meijer namens kinderen en ouders overhandigd aan José Westeneng.
 • Midden-Groningen: Nieuw bestuur Gemeentebelangen

  Het bestuur van de partij Gemeentebelangen Midden Groningen is vernieuwd. De partij die tijdens de verkiezingen goed zaken deed met de kiezer, heeft tot aan de afgelopen week een interim bestuur gehad. Nu alles na de herindeling op z'n plek valt, was de tijd rijp om een vast bestuur te benoemen. Het bestuur bestaat nu uit: Herman Loots (voorzitter), Antoinette Plagge (secretaris), Henk Haze (penningmeester), Wim Oorburg en Henk de Groot.
 • Regio: Ideeën voor de toekomst van Groningen

  Van woensdag 31 oktober tot en met zaterdag 3 november wordt de zesde editie van Let’s Gro georganiseerd. Het inspiratiefestival over de toekomst van de stad Groningen en regio. De festivalorganisatie is op zoek naar mensen/ organisaties die een geweldig initiatief of idee hebben over de stad en regio van morgen en die toekomstplannen op het podium tijdens Let’s Gro willen delen, ze uit willen testen en voor een publiek willen presenteren. Meer op Regiofm.info.
 • BMWE: Het Hogeland vestigt zich in vier gemeentehuizen

  De nieuwe gemeente Het Hogeland wordt gehuisvest in de vier bestaande gemeentehuizen in Uithuizen, Leens, Bedum en Winsum. De publieksbalies waar inwoners paspoorten, rijbewijzen en andere documenten kunnen aanvragen blijven open. De werkgroep Huisvesting heeft het afgelopen jaar de gemeentehuizen van Bedum, De Marne, Winsum en Eemsmond onderzocht. Er is gekeken naar de staat van de gebouwen, de beschikbare ruimte en wat de nieuwe organisatie nodig heeft om klant- en servicegericht, toegankelijk, flexibel, snel en efficiënt te kunnen werken.
 • Hoogezand: Koekjesfabriek Vegter failliet

  Koekjesfabriek Vegter uit Hoogezand heeft z'n faillissement aangevraagd. Met elkaar zijn zo'n 30 medewerkers zijn hun baan kwijt. Het bedrijf is onder andere bekend van z'n nieuwjaarsrolletjes. Het faillissement is door het bedrijf zelf aangevraagd, nadat een grote afnemer was gestopt met afnemen van producten bij Vegter. Het bedrijf gast zich inzetten om een doorstart te maken. Inwoners van Hoogezand schrokken van het bericht, immers het bedrijf bestaat al sinds jaar en dag.
 • Ten Boer: College en bewoners oneens over plek voor schoolgebouw

  Hoewel het al enkele malen in de raadscommissie is besproken is een deel van de raadsleden nog niet overtuigd van de door het college voorgestelde locatie om de nieuwe scholencombinatie te bouwen. Zaken zijn onvoldoende uitgewerkt verklaard Peter Rebergen van de ChristenUnie. Zijn fractie dient samen met de fractie van Stad en Ommeland, een amendement in. Stayen van Stad en Ommeland vind dat de alternatieve locaties, onvoldoende zijn uitgewerkt omdat er naar de voorkeurs locatie van het college is toegeschreven. Meer op regiofm.info.
 • Hoogezand: HS88 Vrouwen lijdt haar eerste puntverlies

  Na een fenomenale reeks van 18 enkel gewonnen wedstrijden is het eindelijk een team gelukt de hegemonie van HS88 VR1 te doorbreken. HS88 kwam op alle fronten te kort. Mylene Mendeszoon kon 5 minuten voor tijd met een treffer de 0-3 nog iets verzachten tot 1-3, maar de overwinning was voor Gorecht dik verdient. Evenals het kratje bier, wat door HS88 beschikbaar was gesteld voor degene die de eerste punten zou afpakken. Op dit moment staat HS88 VR1 nog 6 en 7 punten los van de nr 2 en 3. Meer op middengroningennieuws.nl.
 • Midden-Groningen: Gemeente geeft signaal over zwerfvuil af

  Zwerfafval is een hardnekkig probleem. Dit vormt een bedreiging voor het milieu, dieren en mensen, niet alleen in Midden-Groningen, maar landelijk en zelfs wereldwijd. PET flessen en blikjes maken een substantieel deel uit van zwerfafval. Door de invoering van statiegeld op PET-flessen en blikjes kan 70% tot 90% afname van hun aandeel in de bestrijding van de 'plastic soep' en zwerfafval worden bewerkstelligd. De gemeenteraad van Midden-Groningen nam in de overwegingen mee, dat statiegeld een directe uitwerking geeft aan het principe "de vervuiler betaalt".
 • Foxhol: Ice Christal maakt proefvaart

  Afgelopen week vertrok het 105 meter lange nieuwbouwschip de ‘’Ice Christal’’ vanaf de Ferus & Smit in Foxhol voor een reis door de provincie Groningen, om te eindigen in Delfzijl. De Ice Christal ligt op het moment van de foto's voor de zeesluis in Farmsum. Hier was het wachten tot het hoog water werd voordat de schip haar weg verder kon vervolgen. De volgende dag ging de Ice Christal haar kompas instellen in de haven van Delfzijl om daarna af te meren aan de kade, om vervolgens op proefvaart te gaan. Het grote schip trok maandag veel bekijks. (bijdrage: Mark Heikens).
 • Wagenborgen: Geschonken Joods geschenk gestolen

  Bij een bezoek onlangs aan het Joods-monument op het voormalig terrein van Groot-Bronswijk heeft de schenker van de menora - zeven armige kandelaar - de heer Eli de Leeuwe, beter bekend als "de Joodse-meneer, met groot verdriet moeten constateren dat zijn geschonken geschenk is verdwenen. Hij was naar het monument gekomen om de "kandelaar" mee te nemen voor een schoonmaakbeurt. Zeer ontdaan kwam de heer Leeuwe dit voorval melden. Hij hoopt op een "wonder". Een wonder dat de verdwenen "menora" terugkomt. Meer op middengroningennieuws.nl. (bijdrage: Mark Heikens).
 • February 18, 2018 in Lokaalnieuws MG (OFF AIR)

  Wagenborgen: Bestelbus vast in de berm

  Vrijdagmiddag is er aan de Troostlaan in Wagenborgen een bestelbus van een vast komen te zitten in de berm. Een pakketbezorger kwam door een onbekende oorzaak met zijn bus vast te zitten in de berm. Een bergingsbedrijf moest er aan te pas komen om de bus weer los te trekken. De pakketbezorger liep enige vertraging op, maar kon zijn route wel afmaken. (bijdrage Mark Heikens).
 • Schildwolde: Schoorsteenbrand aan Hoofdweg

  Zaterdagochtend moest de brandweer van Slochteren en Hoogezand uitrukken naar de Hoofdweg in Schildwolde voor een schoorsteenbrand. De brandweer heeft bij aankomst de schoorsteenpijp gecontroleerd omdat de bewoonster de situatie niet vertrouwde nadat er rookontwikkeling in de woning was waargenomen. De brandweer heeft de schoorsteenpijp gecontroleerd en vervolgens de bewoonster het advies gegeven om de schoorsteenpijp te laten controleren op eventuele lekken. Nadat zeker was dat er geen brand was kon de brandweer van Slochteren terug keren naar de kazerne (bijdrage Mark Heikens).
 • Regio: Ruim 6.500 gebouwen geïnspecteerd

  In 2017 zijn in de kern van het aardbevingsgebied ruim 5.000 adressen geïnspecteerd als onderdeel van het versterkingsprogramma van Nationaal Coordinator Groningen. In totaal staat de teller nu op ruim 6.500 uitgevoerde inspecties. De inspecties zijn nodig om te beoordelen of de gebouwen bestand zijn tegen aardbevingen of versterkt moeten worden. Van ruim 3.000 panden is ondertussen bekend dat versterking noodzakelijk is. Op meerdere plaatsen in het aardbevingsgebied wordt inmiddels volop gewerkt aan de versterking van gebouwen. Meer op middengroningennieuws.nl.
 • Midden-Groningen: Gemeente begrijpt actie FNV niet

  De aangifte die de FNV tegen de gemeente Midden-Groningen zou willen doen is volstrekt onbegrijpelijk, aldus de gemeente. De aangifte past in een langer lopende discussie tussen de FNV, PostNL en BWRI over het reïntegratie traject dat door BWRI bij PostNL wordt uitgevoerd. FNV maakt al enige tijd bezwaar tegen dit traject. In eerste instantie richtten de bezwaren van de FNV zich tegen het feit dat langdurig werkzoekenden de eerste 3 maanden werken met behoud van uitkering. Nu richten hun bezwaren zich op de gehanteerde cao in de periode na die eerste maanden. Meer op middengroningenieuws.nl
 • Stedum: Zeventien installaties bij de Struners, hoe regel je dat?

  Onlangs stond scoutingvereniging de Struners voor een niet geringe taak, het installeren en laten overvliegen van 17 nieuwe welpen, scouts, explorers en leiding. Tot het laatst was het spannend of het door kon gaan, want met ijs op de naastgelegen ijsbaan liet zich dit niet zo goed combineren. Op zaterdag stroomde het terrein rondom Moarstee vanaf half 12 vol met kinderen, ouders en belangstellenden. Na een gezamenlijke maaltijd (scouts natuurlijk buiten), werd om 14 uur gestart met de installatie van leiding en jeugdleden. (foto Sara van der Krogt). Meer op regiofm.info.
 • February 16, 2018 in Regionieuws Noord Groningen

  Regio: Presentatie rapport gegijzeld in eigen huis

  In opdracht van de Groninger Bodem Beweging is in 2017 door de RUG een onderzoek uitgevoerd naar de consequenties die de aardbevingsproblematiek heeft op hypotheken van gedupeerde woningeigenaren. De uitkomsten van het onderzoek van prof. dr. Ir. G. de Kam, in het rapport getiteld ‘Gegijzeld in eigen huis’, worden op vrijdag 16 februari van 14.00-17.00 uur gepresenteerd tijdens een informatiebijeenkomst in de Nicolaikerk in Appingedam. Aanmelden kan via een link op middengroningennieuws.nl.
 • Lauwersland: Thema RUIMTE in Kunst aan Huis Atelierroute

  In de weekenden 10-11 en 17-18 maart openen ruim dertig professionele kunstenaars hun deuren voor het publiek. Gelegen op een aantrekkelijke route in het Lauwerslandgebied tonen zij hun kunst en werkwijze en gaan graag in gesprek met de bezoekers. De route is zo’n 200 km lang en loopt langs de waddenkust van Groningen en Friesland en langs het natuurgebied Lauwersmeer. De ateliers zijn open tussen 11.00 en 17.00 uur en de toegang is gratis. Alle informatie is te vinden op: www.kunstaanhuis.nl.
 • Midden-Groningen: Eerste begroting gemeente sluitend

  De eerste begroting van de nieuwe gemeente Midden-Groningen sluit met een overschot van iets meer dan 94.000 euro. De begroting is gemaakt op basis van de begrotingen van de gemeenten Hoogezand-Sappemeer, Slochteren en Menterwolde. Nieuwe plannen van de coalitie van PvdA, SP, VVD, ChristenUnie en CDA zijn nog niet opgenomen. Dat volgt bij de voorjaarsnota die in de loop van dit jaar gepresenteerd wordt. Wethouder Erik Drenth van Financiën is blij dat de gemeente Midden-Groningen met een sluitende begroting kan beginnen.
 • February 16, 2018 in Regionieuws Noord Groningen

  Delfzijl: Start verkiezingscampagne door borden plakken

  De partijen die op 21 maart meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen in Delfzijl gaan gezamenlijk hun campagneposters op de verkiezingsborden plakken. De 12 politieke partijen doen dat op zaterdag 17 februari, op de locatie van gemeentewerken aan de Hogelandsterweg Farmsum. Vervolgens worden de beplakte verkiezingsborden door de medewerkers van gemeentewerken op ongeveer 20 locaties in de gemeente geplaatst. De actie vormt feitelijk de aftrap van de verkiezingscampagne. De bedoeling is om in saamhorigheid te starten.
 • Bedum: Minister Slob bij opening twee scholen

  De minister van Onderwijs en Media, Arie Slob (CU), is op donderdag 22 februari aanwezig bij de officiële opening van twee basisscholen in Bedum: GBS ‘De Horizon’ en RKBS ‘St. Walfridusschool’. Bij de opening is ook Nationaal Coördinator Groningen, Hans Alders,  aanwezig. Geïnteresseerden kunnen op 22 februari een kijkje in de twee scholen nemen. ‘De Horizon’ en de ‘St. Walfridusschool’  zijn dan van 14.15 tot 16.00 uur voor het publiek geopend.
 • Hoogezand: Aletta Jacobs Prijs Midden-Groningen

  Eenmaal in de twee jaar reikt de Rijksuniversiteit Groningen de Aletta Jacobs Prijs uit aan een vrouw met een academische opleiding, die zich nationaal en internationaal verdienstelijk heeft gemaakt op het terrein van de emancipatie. Dit jaar wordt die prijs op 8 maart uitgereikt aan drs. Lilianne Ploumen (politica). De gemeentelijke prijs richt zich op jongeren in Midden-Groningen. De inzendingen voor de Aletta Jacobs Prijs Midden-Groningen 2018 bevatten een koppeling aan Aletta Jacobs en/of haar gedachtengoed, en aan de winnares. Meer op middengroningennieuws.nl.
 • February 14, 2018 in Lokaalnieuws MG (OFF AIR)

  Hoogezand: HS88 Vrouwen 1 ook dit weekend ongeslagen

  Veel wedstrijden in poule 4J waren afgelast vanwege de vorst, maar zaterdag werd bij The Knickerbockers in Groningen op kunstgras door HS88 VR1 ruim gewonnen met 0-5. De sterke defensie o.l.v keepster Esmee Lamain hield wederom de 0 op het bord. De tegenstander voor volgende week, Gorecht Vr1 liet ook alvast haar spierballen zien en zette WVV met 8-1 aan de kant. Er lijkt HS88 weinig in de weg te staan op weg naar het kampioenschap. Wanneer alles meezit, kunnen ze al op 17 maart op de platte kar door Hoogezand, na de wedstrijd uit tegen Westerwolde. Meer op middengroningennieuws.nl.
 • Winsum: Startsein voor het Jeugdcultuurfonds BMWE

  Op woensdag 14 februari a.s. geven wethouders Mariette de Visser, Marc Verschuren en Menne van Dijk het startsein voor het Jeugdcultuurfonds BMWE. Dit vindt plaats om 16.00 uur, in ‘De Meenschaar’ in Bedum. Leerlingen van Jeugdtheaterschool de Wonderboom en muziekschool Hunsingo zullen hier ook een bijdrage aan leveren. Het Jeugdcultuurfonds wil ervoor zorgen dat ieder kind de mogelijkheid heeft om muziek-, theater-, dans - of tekenles te volgen. Door de gezamenlijke inzet kunnen het komende jaar kinderen van minima deelnemen aan kunstzinnige en culturele lessen en activiteiten.
 • Wagenborgen: Restanten hennepkwekerij aangetroffen

  Op het voormalige Groot Bronswijkterrein in Wagenborgen zijn donderdagmiddag restanten van een hennepkwekerij aangetroffen. Voorbijgangers troffen de restanten op en belden de politie. Dumpen van apparatuur van een hennepkwekerij is strafbaar, de politie zal een onderzoek instellen om de dader(s) te achterhalen. De politie heeft in overleg met de gemeente de restanten van de hennepkwekerij opgeruimd. (bijdrage: Mark Heikens).
 • February 11, 2018 in Lokaalnieuws MG (OFF AIR)

  Wagenborgen: Brand in shovel

  De brandweer van Wagenborgen is vrijdag aan het begin van de middag opgeroepen voor een brand in een shovel aan de Scheve Klap in Wagenborgen. Achter een boerderij aan de Scheve Klap was een brand ontstaan in een shovel. De brandweer heeft het vuur met een straal hoge druk geblust. De brand ontstond vermoedelijk door kortsluiting. (bijdrage: Mark Heikens).
 • Ten Post: Bouwcontainer in Tuwingastraat uitgebrand

  In de nacht van zaterdag op zondag is aan de Tuwingastraat in Ten Post een bouwcontainer vol met afval uitgebrand. De brandweer werd even voor half 1 gealarmeerd voor de brand. Bij aankomst sloegen de vlammen hoog boven de container uit en dreigde over te slaan naar een naastgelegen woning. Door snel optreden van de brandweer kon erger worden voorkomen. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend. (bijdrage: Johan Wildeboer).
 • Bedum: Knip stube haalt meer dan €10.000 op voor Winterloop

  De achtste Bedumer winterloop kende vele activiteiten om geld in  te zamelen voor het goed doel. Eén van de activiteiten om geld in te zamelen werd gedaan door Geralda’s Hairfashion, Time Out Kappers en Hotel Gemeentehuis. Gezamenlijk hebben ze afgelopen weekend een knip stube geopend in Hotel Gemeentehuis. Men ging 24 uur knippen voor het goede doel en daarnaast waren er verlotingen met leuke prijzen. Men heeft maar liefst ruim 10.000 euro opgehaald voor het goede doel! De organisatie van de knip stube wil iedereen bedanken voor hun hulp.
 • Ten Boer: Scoor een boek! Trapt af op CBS De Fontein

  Scoren kun je overal. Met die gedachte voeren de Groningse bibliotheken samen met ‘FC Groningen in de Maatschappij’ een uniek leesproject uit: Scoor een boek! De leerlingen van de groepen 5 en 6 van De Fontein gaan de komende weken zoveel mogelijk boeken lezen. De kinderen lezen de komende weken zoveel mogelijk boeken. Ze worden via videoboodschappen aangemoedigd door FC Groningen–speler Tom van Weert. Na 9 weken lezen, sluiten de leerlingen het project sportief af op het voetbalveld. In klas wordt de score bijgehouden. Aan de actie op school is ook een thuisactie gekoppeld.
 • February 8, 2018 in Lokaalnieuws MG (OFF AIR)

  Hoogezand: Concert van Irma Dam

  Irma Dam uit Ede (voorheen Lauwersoog) een gevierd zangeres die houdt van het podium. Tot haar eigen verrassing won ze op haar 15de een aflevering van de Soundmixshow van Henny Huismanen, lachte een toekomst als zangeres haar tegemoet. Ze koos ervoor om gospelzangeres te worden en scoorde zelfs een bescheiden hit. Maar toen sloeg het noodlot toe. Op het Keniaanse zendingsveld werd haar zwager vermoord en haar zus bruut verkracht. Het werd het begin van een jarenlange zoektocht naar de zin van het leven Het concert is op 18 februari in de Kielzog in Hoogezand om 19.30 uur.
 • February 8, 2018 in Lokaalnieuws MG (OFF AIR)

  Sappemeer: Veel interesse inloopavond zonnepark Midden-Groningen

  Het zonnepark Midden-Groningen gaat komend jaar een volgende fase in. De belangrijkste stap nu is een goede landschappelijke inpassing; welke planten, bloemen, struiken en dieren er een plek kunnen krijgen. Daarbij zijn de wensen en ideeën van de aanwonenden van groot belang. Die worden gebruikt in het ontwerp, aangezien het gaat om de strook tussen het zonnepark en hun tuinen. Het ontwerp voor de inpassing aan de zuidzijde van het park ligt nog niet vast. Op de druk bezochte inloopavond op 6 februari met ruim 70 aanwezigen werd er gezamenlijk aan het ontwerp gewerkt.
 • Loppersum: Gemeente en Fivelingo onderhouden samen het groen

  De gemeente Loppersum en Werkplein Fivelingo hebben een samenwerkingsovereenkomst ondertekend voor het groenonderhoud in de gemeente Loppersum. De afgelopen jaren is het groenonderhoud uitgevoerd in een samenwerking tussen de gemeente Loppersum, Fivelingo en groenvoorziening A.J. Van der Werf. Het college van de gemeente Loppersum heeft besloten om de samenwerking met Fivelingo voort te zetten tot aan de herindeling met de gemeenten Delfzijl en Appingedam. 7 februari is de nieuwe samenwerkingsovereenkomst ondertekend door wethouder Prins en de directeur van Werkplein Fivelingo ten Brink.
 • Ten Boer: Wethouder Gijsbertsen bracht kennismakingsbezoek

  Afgelopen week bracht Mattias Gijsbertsen, wethouder in Groningen, een kennismakingsbezoek aan de gemeente Ten Boer. Gijsbertsen bracht een bezoek aan het pluimveebedrijf van de familie Van der Zande in Woltersum. Aansluitend maakte de Groningse wethouder kennis met zorgboerderij ‘De Slingertuin’, de coöperatie Woldwijk en werd bijgepraat over het jeugd- en jongerenwerk. Het bezoek werd afgesloten in dorpshuis Trefpunt in Thesinge. Wethouder Gijsbertsen was onder de indruk van de duurzaamheids- en welzijnsinitiatieven in onze gemeente.
 • Overschild: Verklaring van geen bedenkingen

  EAZ Wind heeft namens Energievereniging ‘Op de tip’ een aanvraag omgevingsvergunning ingediend om een kleinschalige windturbine te plaatsen bij een boerderij op het adres Eemskanaal Zz 8 in Overschild. De windturbine zal de…
 • February 7, 2018 in Lokaalnieuws MG (OFF AIR)

  Midden-Groningen: Erfgoedverordening 2018

  De gemeente Midden-Groningen stelt een nieuwe Erfgoedverordening vast. Aanleiding is enerzijds het harmoniseren van de bestaande erfgoedverordeningen van de oude gemeenten Hoogezand- Sappemeer en Slochteren (de oude gemeente Menterwolde had geen erfgoedverordening) en anderzijds de vernieuwde regelgeving in de Erfgoedwet in 2016. De Erfgoedverordening regelt onder andere het aanwijzen van gemeentelijke monumenten, de instandhouding ervan, de bescherming van rijks- en gemeentelijke monumenten en de instandhouding van archeologische gebieden.
 • February 7, 2018 in Lokaalnieuws MG (OFF AIR)

  Hoogezand: Overnachtingsmogelijkheid voor chauffeurs Reining

  Door veranderende wetgeving in de transportsector mogen vrachtwagenchauffeurs in het weekend niet meer overnachten in de cabine van hun vrachtwagens. Reining heeft verder aangegeven dat de chauffeurs in de directe omgeving van hun vrachtwagen met lading aanwezig dienen te blijven. Die mogelijkheid kan wel geboden worden aan de locatie Vredenburgweg 3a. Het gebruik betreft alleen de weekenden. Medewerking met tijdelijke omgevingsvergunning kan bij wijze van proefperiode tot 1 januari 2021.
Load more posts
Uw bedrijf promoten via onze media?
Dat kan, Radio, Website, Facebook, Twitter! We helpen u tot een campagne die maximaal rendament uit uw reclame euro haalt!

Radioreclame
Een opmaat commercial voor uw bedrijf of evenement.

www.regiofm.info
Een opmaat ontworpen banner voor uw bedrijf of evenement.

Facebook
Een opmaat ontworpen banner en opmaat zakelijke redactionele aandacht voor uw bedrijf.

Twitter
Opmaat geschreven zakelijke redactionele aandacht voor uw bedrijf.
Wat kunnen we voor je doen?
Regio FM is al sinds 1996 toonaangevend in de regio! We willen graag bij jouw zijn, je informeren, amuseren! Wat kunnen we voor je doen?

www.regiofm.info
Trots op de regio!
Wij zijn de regio, houden je op de hoogte van wat er gebeurt in de regio, meningen, gebeurtenissen!
Wat is jouw nieuws tip?
Wat heb jij ons te vertellen, laat hier onder weten wat jouw lokaal of regionieuws is!
Copyright 2016 - Regio FM -All Rights Reserved