Siddeburen: Stichting Walk On Draai aan het Rad van Fortuin

Op donderdag 5 oktober a.s. wordt de jaarlijkse en gezellige Superbraderie in het centrum van Siddeburen gehouden. Met een zeer gevarieerd aanbod bij de kraampjes is er voor elk wel wat wils. En ’s avonds zorgt de verlichting voor extra sfeer. Tijdens deze Superbraderie organiseert Stichting Walk On een heus Rad van Fortuin met geweldige prijzen. Bijvoorbeeld; 2 VIP-kaarten voor een wedstrijd van FC Groningen of 2 toegangskaartjes voor het Bokpop Oktoberfest.

De presentatie is onder andere in handen van Henk de Haan (bekend van ‘Pompom pompom pom’ en ‘Broez’n’), samen met zijn lieftallige assistentes van Stichting Walk On. Ook zal een lieve heks bij het Rad aanwezig zijn, kortom: het wordt een heus spektakel! De opbrengsten van dit Rad van Fortuin komen geheel ten goede aan Stichting Walk On en de prijzen zijn beschikbaar gesteld door verschillende bedrijven uit de regio, waarvoor onze hartelijke dank. Wij worden heel enthousiast van zulke leuke evenementen en hopen op veel bezoekers. Kun je er niet bij zijn, maar wil je wel doneren aan Stichting walk On? Dat kan heel eenvoudig via de doneer-knop op onze website of op onze Facebookpagina, aldus de organisatie.

Datum: donderdag 5 oktober 2017 · Locatie: Centrum Siddeburen · Tijd: 14.00 – 21.00 uur Over Stichting Walk On Stichting Walk On is opgericht in maart 2016 en zet zich in om mensen met een dwarslaesie weer te laten lopen. Mensen met een dwarslaesie zijn vandaag de dag ‘veroordeeld’ tot hun rolstoel en de Stichting Walk On zet zich in om de politiek en de zorgverzekeraars ervan te overtuigen dat deze veroordeling achterhaald is. Met behulp van een exoskelet kan een dwarslaesiepatiënt weer leren lopen! Website: www.stichting-walk-on.org (foto: stichting-walk-on).

Share this article

Comments are closed.